När går våra älskade rutiner till ett förj*vligt hamsterhjul?

 Ja, alltså när händer den övergången egentligen? 

Jag vet hur jag själv är. Inte överdrivet komplicerad skulle jag vilja påstå, fast vem är jag att döma av det. Egentligen borde jag väl fråga en person som är så olik mig som möjligt om den saken, men hade jag tyckt att den personen är komplicerad? Självfallet. Jag kanske må vara komplicerad, men inte omöjlig i alla fall. 

Så, sommaren är slut, jag total-längtar till rutiner och att få börja sista året på min kandidat så jag äntligen kan börja jobba på riktigt igen och hej hopp, hej hopp. Men sen, in i November troligtvis, kommer jag svara "Nej men alltså ingenting, allt går bara om och om igen" ifall någon frågar mig hur livet går eller vad som händer. 

Nu ska jag Såklart komma på ett sätt så detta Inte blir mitt svar denna gång eftersom jag reflekterat och märkt att detta bara är för deppigt och ingenting jag vill ha kvar i livet.  Men hur märkligt är det? Den här berömda gränsen är liksom någonstans där jag inte har någon aning, utan jag bara längtar och längtar till rutiner, men sen är allt helt plötsligt mega-tråkigt. 

Nej, fy och usch. Den här hösten ska jag alltid ha någonting inplanerat att se fram emot, stort eller litet. Sätter en reminder den 9e november med frågan om jag har rutiner eller hamsterhjul, så får vi se, vad tror ni om det? 

Haha, vilket fiasko och antiklimax det blir om den 9e november kommer och jag känner att jag är i ett hamsterhjul, vilket deppigt inlägg som kommer komma här då. Nej fy bubblan, nu ska jag boka in något kul framöver. Det här ska bli den bästa rutin-hösten någonsin! Häng på vet jag. 

Byebye! 

Kommentarer

  1. ❤️ rutiner är bra så länge de inte blir ett livselixir. Viktigt att kunna gå ifrån sina rutiner och bara drivas av ren och skär lust.
    Inte alla som har möjlighet till det men om man har lyxen att välja så…
    Tror det är viktigt att tillåta sig att ”bara vara”.
    Viktigt att inte alltid jaga äventyr och utifrånkommande stimulans.
    Så ja, rutiner är fint om de inte är alltigenom påtvingade. Puss

    SvaraRadera
  2. Men rutiner är grunden tryggheten 🥰 och du har friheten att ändra på den ibland. Så det låter smart att ha saker ty se fram emot men också lära sig att vara tacksam över stillheten i vardagens rutiner❤️

    SvaraRadera
  3. Som treskrifts jobbare inom vård och livet med häst.. den enda rutinen jag har är att åka ut till hästen men haha det blir ju olika tid på dygnet. Måltiderna kanske är på rutin? Knappt de heller. Lever ett liv utan rutiner 🎉

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Pirrig, och nervös.

Lever jag i nuet eller händer bara nuet samtidigt som jag lever?